• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
  • اِلأَربِعا ١٨ محرم ١٤٤١
  • Wednesday, September 18, 2019
کلیدواژه: 50869
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان، ساعت 17:02
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۸/۲۲

آشپزخانه بیمارستان با بهره گیری از 12 پرسنل مجرب ، وظیفه طبخ و توزیع غذا جهت بیماران، همراهان و پرسنل بیمارستان را به عهده دارد که از این تعداد 8نفر درمحیط آشپزخانه و 2نفر در بخشها ( متصدی توزیع غذا ) فعالیت می کنند که تمام پرسنل فوق زیر نظر کارشناس تغذیه شاغل در آشپزخانه مشغول بکار می باشند.

آشپزخانه بیمارستان دارای تجهیزات کامل و نسبتا پیشرفته به شرح ذیل می باشد:

1- سردخانه زیر صفر گوشت
2- سردخانه زیر صفر سبزیجات
3- سردخانه لبنیات
4- سردخانه تره بار
5- سردخانه دیفراست گوشت
6- سردخانه مخصوص مواد مورد نیاز روزانه
7- سردخانه زباله

وسایل و دستگاههای زیر

کباب پز تابشی ، کباب گیر اتوماتیک ، دیگهای دو جداره طبخ برنج و خورشت ، هیتر بخار ، یخساز و غیره.
هم چنین 2سالن غذاخوری ( آقایان، خانمها و مدیران) امکان پذیرایی از نزدیک به 100 نفر را میسر می سازد.
 

آپارات سراسری - استان ها سروش سراسری - استانها
اظهار نظرات | 0
captcha